انعقاد قرارداد بیمه درمان تکمیلی سال 99-1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۸ |
بسمه تعالی
به اطلاع می رساند، قرارداد بیمه درمان تکمیلی کارکنان شاغل در سال 99-1398 پس از برگزاری مناقصه دو مرحله ای با شرکت سهامی بیمه دی منعقد شده است.
ثبت نام از روز چهارشنبه 29 آبان ماه آغاز می شود.
مهلت اعلام شده قابل تمدید نمی باشد و ثبت نام افرادی که به هر دلیلی در موعد ثبت نام و از طریق سامانه اقدام به عضویت در بیمه درمان تکمیلی ننمایند طی نامه واحد  یا طریق دیگری امکان پذیر نمی باشد .
به منظور رفاه همکاران محترم دانشگاه و تسهیل در امر ثبت نام، اداره رفاه و تعاون مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی افتخار دارد مانند سال های گذشته، ارائه خدمات ثبت نام بیمه مذکور را با شرایط اعلام شده به صورت اینترنتی به کارکنان محترم دانشگاه ارائه نماید. همچنین به اطلاع می رساند در راستای پاسخگویی به نیاز اقشار مختلف کارکنان و بر اساس قرارداد منعقد شده همکاران محترم می‌توانند از بین سه طرح طلایی و نقره‌ای و طرح بیمه همگانی یک طرح را به صورت اختیاری برای خود و افراد تحت پوشش انتخاب نمایند. ثبت نام کارکنان محترم هیئت علمی، رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی، طرحی، پزشک خانواده و ضریب K از طریق سامانه انجام خواهد شد.
پوشش بیمه درمان تکمیلی ایثارگران معزز ( جانباز، آزاده، فرزند شهید، پدر و مادر شهید، همسر شهید) مطابق با سال گذشته از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران ارائه خواهد شد. در صورت ابلاغ بخش نامه جدید اطلاع رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.
همچنین کارکنان شرکتی، طرحی، پزشک خانواده و ضریبدر صورت تمایل به استفاده از خدمات بیمه درمان تکمیلی، می‌بایست جهت نهایی نمودن فرایند ثبت نام، پس از واریز حق بیمه یک سال قرارداد به صورت یکجا در زمان ثبت نام به واحد محل خدمت خود مراجعه نموده و اصل فیش واریزی به همراه فرم تعهد‌نامه دریافتی از سامانه ثبت نام را به نماینده رفاهی تحویل نمایند.
  • ثبت نام این دسته از همکاران مشروط به باقی ماندن حداقل شش ماه از ادامه همکاری آن ها با دانشگاه می باشد. لازم به ذکر است در صورت ثبت نام در سامانه و پرداخت حق بیمه، در صورتی که واحد محل دریافت حقوق فرد حداقل برای شش ماه آتی ادامه همکاری را تائید ننماید، ثبت نام لغو و حق بیمه عودت داده نمی شود.
شایان ذکر است در طرح بیمه همگانی  تمام کارکنان دانشگاه به صورت رایگان  تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار خواهند گرفت (در این طرح پرداخت حق بیمه ماهیانه برای فرد کارمند توسط دانشگاه و از محل سرانه رفاهی کارکنان  صورت میپذیرد) و از خدمات تشخیصی و درمانی (مطابق با جدول تعهدات طرح انتخابی و به استثنای خدمات زیبایی) صرفا در بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه به صورت رایگان تا سقف درج شده در جدول تعهدات، برخوردار خواهند شد.

لطفا در انتخاب طرح بیمه درمان تکمیلی خود دقت فرمائید، پس از تائید نهایی ثبت نام و دریافت کد رهگیری، هیچ گونه ویرایشی در ثبت نام از قبیل تغییر طرح و یا حذف افراد تبعی ثبت نام شده امکان پذیر نمی باشد .
تکمیل فرایند ثبت نام مستلزم دریافت کد رهگیری از سامانه ثبت نام و پرینت و امضای فرم تعهد نامه توسط فرد متقاضی و تحویل به نمایندگان رفاهی واحد محل خدمت می باشد.

توجه:
  • دارا بودن پوشش بیمه پایه برای تمام افرادی که متقاضی عضویت در بیمه درمان تکمیلی هستند اجباری بوده و صرفا بیمه‌های پایه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح مورد تائید می باشد .
  • امکان تغییر طرح انتخابی بیمه تکمیلی تا پایان قرارداد وجود ندارد و طرح انتخاب شده برای کارمند و افراد تحت تکفل ثبت نام شده در سایت نیز یکسان می باشد.
  • مدت قرارداد 1 آبان 98 لغایت 30 مهر 99 می باشد و این  مدت حسب صلاحدید دانشگاه تا دو ماه قابل تمدید است.
  • با توجه به ارائه پوشش بیمه درمان تکمیلی طرح همگانی به صورت رایگان برای کارکنان، یادآور می‌گردد در بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه کلیه تخفیفات به کارکنان و افراد خانواده آن‌ ها  حذف گردیده است.
  • در صورت ثبت‌نام در طرح طلایی و نقره ای، نیاز به ثبت‌نام جداگانه در طرح بیمه همگانی نخواهد بود.
  • بنابر ضوابط قرارداد منعقده کارکنانی که تحت هر عنوان از جمله مرخصی بدون حقوق، استعلاجی و ... به مدت یک سال یا بیشتر از دانشگاه حقوق دریافت نمی کنند امکان عضویت و بهره‌مندی از خدمات بیمه درمان تکمیلی را برای خود و افراد خانواده نخواهند داشت.
  • کلیه کارکنانی که به شرکت بیمه در قرارداد سال 98-1397 تحت هر عنوان بدهی مالی داشته باشند ثبت نام آن ها توسط شرکت بیمه انجام نخواهد گردید و امکان عضویت در بیمه تکمیلی را ندارند و در خصوص بدهی ان ها توسط واحد حقوقی شرکت بیمه دی تصمیم گیری خواهد شد.
  • با توجه به عدم امکان عضویت به هر دلیل ( فراموشی، ماموریت، مسافرت خارج از کشور، عدم اطلاع از ثبت نام ، بیماری خاص و صعب العلاج و ...) پس از پایان مهلت ثبت نام و در حین قرارداد و امکان برقراری دوره انتظار در قرارداد آتی به مدت سه تا شش ماه،  به منظور مدیریت ریسک، توصیه می گردد کلیه اعضای خانواده تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بگیرند.
  • در صورتی که در هر مرحله از قرارداد بیمه، مرکز درمانی مراجعه شده ، مدارک درمانی ، صورت حساب ها و درمان بیمه شده را در آن مرکز را تائید ننماید، مطابق با قوانین بیمه های درمان تکمیلی، پوشش بیمه درمان تکمیلی بیمه شده اصلی و افراد تبعی لغو، کل وجوه پرداختی شرکت بیمه تحت هر عنوان بازپس گرفته خواهد شد و حق بیمه پرداختی نیز عودت داده نمی شود. (مطابق ماده 12 آئین نامه 74 درمان بیمه مرکزی)
  • کلیه پرداخت های شرکت بیمه گر مطابق با تعرفه اعلامی وزارت محترم بهداشت در بخش خصوصی و دولتی، کتاب ارزش های نسبی و آئین نامه 74 بیمه درمان بیمه مرکزی خواهد بود.
***
با توجه به تغییرات صورت گرفته در قرارداد جدید قبل از اقدام به ثبت نام موارد ذیل را با دقت مطالعه نمایید:

توضیحات مربوط به طرح بیمه همگانی قرارداد 99-1398

جدول تعهدات طرح های طلایی و نقره ای قرارداد 99-1398

جدول حق بیمه پرداختی طرح های طلایی، نقره ای و طرح بیمه همگانی قرارداد 99-1398

واجدین شرایط ثبت نام طرح طلایی و نقره ای قرارداد 99-1398

موارد استثنا (عدم پوشش) در قرارداد بیمه درمان تکمیلی 99-1398

موارد درمانی که قبل از اقدام درمانی نیاز به تائید پزشک معتمد شرک بیمه دارد.

مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت بیمه دی (در صورتی که هر کدام از مراکز درمانی معرفی شده اقدام به پذیرش بیمه شده نکردند موضوع را با ذکر نام مرجع، بخش مربوطه و اقدام درمانی به شماره 2313 اعلام بفرمائید)