• بازدید کل : 18719810

برگزاری دومین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۸ |
دومین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد در سه بخش تدوین و بارگذاری برنامه‌های عملیاتی اختصاصی در سامانه HOP، بررسی عملکرد معاونت توسعه در برنامه های عملیاتی مشترک در سامانه HOP و  بررسی روند پیاده سازی نظام ثبت تجربه، چالش‌ها و برنامه‌های آتی سال 98 برگزار شد.
در ابتدای جلسه مهندس سیده بهاره کاشیان، معاون مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی  بر لزوم تدوین برنامه‌های عملیاتی اختصاصی در سامانه Hop در راستای سیاست‌های اخیر وزارت متبوع تاکید کرد؛ سپس گزارش عملکرد برنامه‌های عملیاتی مشترک در سامانه مذکور با تاکید به رفع انحرافات به منظور تحقق اهداف کامل برنامه‌ها عنوان شد.
در ادامه ضمن بررسی فرآیند پیاده‌سازی نظام ثبت تجربه و اقدامات صورت گرفته در سطح دانشگاه به بیان چالش‌های پیش رو و برنامه‌های آتی در جهت فرهنگ ‌سازی و اجرای نظام انگیزشی پرداخته شد.
در بخش دوم جلسه وحیده ابراهیم زاده، کارشناس برنامه‌ریزی معاونت، در خصوص نحوه تدوین و بارگذاری برنامه‌های اختصاصی در سامانه مذکور به ارائه مطالب پرداخت و همچنین ضمن تاکید بر لحاظ نمودن شرایط ثبت تجربه، در مورد نحوه‌ی ثبت تجارب در سامانه یکپارچه مدیریت تجارب وزارت متبوع و ارزیابی تجارب ثبت شده نکاتی را بیان کرد. در انتها اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر در موضوعات مطروحه پرداختند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر