قدردانی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع از کارکنان روشندل دانشگاه، به مناسبت روز عصای سفید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، مراسمی روز سه شنبه 23 مهرماه 98، همزمان با روز عصای سفید به منظور قدردانی و حمایت از این کارکنان روشندل و عزیز در سالن اجلاس معاونت توسعه دانشگاه، برگزار شد.
این مراسم با حضور معاون توسعه دانشگاه و مدیران این حوزه تشکیل و روشندلان طی سخنانی از حمایت های دانشگاه قدردانی کردند و به عمده مشکلات موجود برای افراد با این شرایط به نکاتی اشاره کردند.
معاون توسعه دانشگاه در خصوص توانایی این عزیزان روشندل افزود: کارکنان روشندل دانشگاه به خوبی اثبات کرده اندکه توانایی بالایی دارند و در حوزه کاری خود این توانمندی را نشان داده اند.
دکتر بیگلر در ادامه تصریح کرد: بخش های مختلف دانشگاه باید از توانمندی این عزیزان استفاده کنند و نگاه ویژه به این روشندلان داشته باشند.
در ادامه مدیران ستادی معاونت توسعه دانشگاه طی سخنانی از این عزیزان قدردانی و حمایت کردند.

در پایان جلسه دکتر محمود بیگلر معاون توسعه دانشگاه به منظور قدردانی از این عزیزان هدایایی به آنان اهدا کرد.

دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر