برگزاری جلسه معارفه و توجیهی فراگیران جدید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |
در روز چهارشنبه ۹۸/۷/۱۷  از ساعت ۱۵-۱۷ مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور در سالن رازی دانشکده داروسازی پذیرای همکاران شریف دانشگاه و فراگیران جدید دوره های توان مندسازی بود. آقای دکتر روئینی معاون اداری-مالی دانشکده داروسازی لطف کردند و سالن رازی این دانشکده را در اختیار مرکز قرار دادند و اقای سلطانی و خانم قلعه نویی نیز همکارای بسیار بالایی در برگزاری این جلسه داشتند که جا دارد در نخستین قدم ازاین عزیزان تقدیر و تشکر شود. میهمانان ویژه این جلسه مدیران کارگروه های مرکز و هم چنین سایر مسئولین و کارکنان آموزشی و پژوهشی و اداری و خدماتی مرکز بودند.
حدود یکصدنفر از فراگیران در این جلسه شرکت داشتند. تلاوت آیاتی از قرآن کریم، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و یک کلیپ پنج دقیقه ای جهت معرفی مرکز در ابتدای جلسه انجام شد. مدیران و سرپرستاران محترم کارگروه ها و دوره های مختلف و هم چنین معاونت آموزشی مرکز بعنوان اعضای پانل ورود همکاران عزیز را به دوره های توان مندسازی خیرمقدم گفتند و برای آنها آرزوی موفقیت کردند. خلاصه ای از تاریخچه شروع فعالیت مرکز و کارهای انجام شده ارائه شد و از بنیان گذاران و پیشگامان تاسیس و راه اندازی دوره ها آقایان دکتر لاریجانی، دکتر جعفریان روسای سابق و اسبق و دکتر کریمی ریاست فعلی دانشگاه، دکتر عرب خردمند و دکتر بیگلر روسای سابق و فعلی مرکز و کلیه اعضای هیئت رئیسه در دوره قبلی و فعلی تشکر و قدردانی به عمل آمد.
تعدادی از فراگیران جدید نیز مراتب امتنان خود را از مسئولین دانشگاه به لحاظ راه اندازی دوره های مزبور و ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات و راهنمایی های اثربخش جهت مدیریت کارآمدتر دوره های توان مندسازی بیان کردند که مورد استقبال مسئولین قرار گرفت. نقطه مشترک و برونداد مبارک این جلسه هم اندیشی و همفکری همکاران شریف دانشگاه و مسئولین مرکز جهت ارائه خدمات موثر و رضایت بخش به فراگیران و آمادگی لازم و با انگیزه فراگیران برای ورود به دوره ها و شروع یک مرحله جدید از زندگی کاری این عزیزان و بهره مندی دانشگاه از برون دادها و پیامدهای متعال و عمیق و نافع برگزاری این دوره ها بود.
دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر