• بازدید کل : 18719648

بازدید عیدانه دکتر پیروز حناچی شهردار تهران از پروژه بیمارستان 250 تختخوابی کودکان حکیم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، دکتر حناچی شهردار تهران به همراه محمد حسین مطهری خیر بزرگوار عرصه سلامت و آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه و هیئت همراه از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه بیمارستان کودکان حکیم بازدید کرد.
در ابتدا بازدیدی از روند احداث ساختمان بیمارستان کودکان که با تلاش خانواده مطهری از خیرین عرصه سلامت در حال ساخت است، انجام شد.
در ادامه آزاده چترروز و دکتر علی اعتمادیان مشاور اجرایی پروژه ضمن قدردانی از حضور دکتر حناچی شهردار تهران، گزارشی از روند برنامه ریزی های انجام شده جهت تسریع در احداث بیمارستان 250 تختخوابی کودکان حکیم ارائه و در این نشست مباحث مربوط به اختصاص زمین به منظور ساخت همراه سرای بیماران نیز مطرح شد.
دکتر حناچی در ادامه این بازدید از روند احداث این پروژه ابراز خرسندی کرد و گفت: از مسئولان دانشگاه و عوامل اجرایی ساخت این پروژه که گامی بزرگ در جهت ارتقای سطح بهداشت و درمان کشور برداشته اند، کمال قدردانی را دارم.
دکتر حناچی در پایان از حداکثر مساعدت شهرداری برای اتمام پروژه خبر داد.
خبرنگار: محمد پسندیده
دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر