​جلسه شورای مدیران/هماهنگی همایش آموزشی مدیران، در رامسر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۲ |

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، جلسه ای در روز 19 تیرماه 98 به منظور برنامه ریزی و هماهنگی همایش آموزشی مدیران و معاونین مالی و اداری، در سالن اجلاس معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا مهندس شهریار ارسیلو و آزاده چترروز به بیان جزئیات برنامه پرداختند و زمانبندی برنامه با نظرات جمعی حاضرین در جلسه جمع بندی شد.
دکتر محمود بیگلر معاون توسعه دانشگاه، این همایش را فرصت مناسبی برای مطرح کردن نقطه نظرات، سیاست ها و چالش ها برای پیشبرد اهداف دانشگاه دانست.
وی در خصوص گزارشات مدیران در این همایش گفت: موضوعاتی در آن همایش مطرح شود که در جهت پیشبرد اهداف و رسالت های دانشگاه باشد و مدیران تجارب عملی خود را با جزئیات کامل ارائه دهند.
معاون توسعه دانشگاه: به مسیر پیش رو در جهت توانمند سازی استفاده بهینه از منابع انسانی که از سرمایه های اصلی دانشگاه می باشد، تاکید کرد.
در پایان جلسه، موضوعات مدیران و معاونین مشخص و در این خصوص بحث وتبادل نظر شد.
دفعات مشاهده: 409 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر