• بازدید کل : 18719931

بازدید مهندس شاپور رستمی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و سید محمد فیاض شهردار منطقه 18

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۲ |
این بازدید با هدف همکاری در پیشرفت هرچه سریع تر پروژه های در حال احداث بیمارستان 250 تختخوابی کودکان حکیم و پردیس بهداشت و سلامت دانشگاه انجام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، در این بازدید که در روز سه شنبه 11 تیرماه 98 انجام شد، مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، دکتر اعتمادیان و امیر محمدی شهردار ناحیه 2 منطقه 18 تهران حضور داشتند.
در ابتدا بازدیدی از روند احداث ساختمان بیمارستان کودکان حکیم که با تلاش خانواده مطهری از خیرین عرصه سلامت در حال ساخت است، انجام شد.
در ادامه مهندس مکری ضمن عرض تشکر از حضور مهندس رستمی و سید محمد فیاض و تشکر ویژه از همکاری شهرداری منطقه 18 تهران، گزارشی از روند برنامه ریزی های انجام شده برای ایجاد پردیس سلامت دانشگاه در منطقه 18 با در نظر گرفتن یک بیمارستان 250 تختخوابی کودکان، یک بیمارستان 500 تختخوابی جنرال بزرگسالان، 3 باب دانشکده و پارک علم و فناوری ارائه کرد.
مهندس رستمی، از مسئولان دانشگاه و عوامل اجرایی ساخت پروژه ها  به منظور برنامه ریزی جهت ایجاد چنین اقداماتی در منطقه 18 تهران، قدردانی کرد.
وی به تصریح در احداث هر چه سریع تر بیمارستان کودکان حکیم که گامی بزرگ در جهت ارتقای سطح بهداشت و درمان کشور و افزایش ارائه خدمات درمانی به اقشار کم بضاعت جامعه و همچنین ادامه ی پروژه های مربوطه پردیس سلامت تاکید کرد . ایشان در ادامه بازدهی هرچه زودتر ساخت و سازهای در حال انجام را کلید حل مشکلات و رونق در منطقه دانست.
توضیح اینکه در پایان، مهندس رستمی به شهردار منطقه 18 و عوامل شهرداری جهت همکاری لازم با خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام هرچه سریع تر پروژه ها تاکید کرد.
دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر