فراخوان معاونت توسعه و برنامه ریزی دانشگاه برای ثبت تجارب ارزنده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۱ |
در راستای بهره‌مندی از تجارب ارزنده مدیران و کارکنان نظام سلامت، معاونت توسعه و برنامه‌ریزی دانشگاه در خصوص ثبت تجارب ارزنده فراخوان داد.

با توجه به اینکه امروزه از مستندسازی به‌عنوان کلید مدیریت دانش و راهکاری برای در اختیار قرار دادن سوابق سازمانی به ذینفعان یاد می‌شود؛ در این راستا ثبت تجربیات و تبدیل دانش ضمنی به صریح برای هر سازمانی از چنان اهمیتی برخوردار است که سبب کاهش هدر رفت منابع اقتصادی و نیروی انسانی می‌شود.

ازاین‌رو معاونت توسعه و برنامه‌ریزی دانشگاه در راستای بهره‌مندی از تجارب ارزنده مدیران و کارکنان نظام سلامت، در خصوص ثبت تجارب ارزنده فراخوان داد تا تمامی همکاران نسبت به عضویت در سامانه (http://exm.behdasht.gov.ir) و ثبت تجارب ارزنده خود با موضوعات ذیل اقدام نمایند:

موضوعات فراخوان برای ثبت تجربه در سامانه ثبت تجارب:
  • صرفه‌جویی، مدیریت منابع/ بهینه‌سازی هزینه‌ها و مصارف
  •  اصلاح و بهبود روش‌ها
  • آموزش و توانمندی سازی نیروی انسانی
  • بهبود کیفیت و افزایش بهره‌وری
  • مکانیزه نمودن فرآیندها
  • برون‌سپاری
  • برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری
  • تجارب مبتنی بر صیانت از حقوق شهروندی و افزایش رضایت ارباب‌رجوع
  • و سایر تجارب مرتبط با موضوعات آموزشی، بهداشتی و درمانی، پژوهشی، فنی و مهندسی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
افرادی که نسبت به ثبت تجربه خود در سامانه ثبت تجارب اقدام می نمایند؛ پس از پیگیری وضعیت تجربه خود (رد یا تائید شده) در پروفایل شخصی و در صورت تائید تجربه توسط وزارت متبوع، مراتب را برای انجام سایر امور به دبیرخانه یادشده اطلاع دهند، تجارب ثبت‌شده و مورد تأیید وزارت متبوع متعاقباً در دسترس همکاران قرار می‌گیرد و ضمن تقدیر از تجارب برتر جوایزی به تجربه نگار برتر اهدا خواهد شد.

همکاران می‌توانند در صورت داشتن هرگونه ابهام، با مهندس شعبانی رئیس گروه برنامه‌ریزی و مطالعات کاربردی (81633566) تماس حاصل فرمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر