آمار سایت

  • کل کاربران ثبت شده : 28920
  • کاربران حاضر در پایگاه : 0
  • مهمانان حاضر در پایگاه : 19
  • بازدید دیروز : 6497
  • بازدید کل : 18280275

بررسی راهکارهای مدیریت فرآیندهای تغذیه در نشست معاون توسعه با مسئولان دانشگاه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۱ | 
نشست دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه با مدیران امور مالی، نظارت و توسعه امور عمومی، برنامه ریزی منابع مالی، حراست، بازرسی و اعضای کمیسیون مناقصات با هدف ارزیابی راهکارهای تعدیل قراردادهای تغذیه و نیز برای روش های کنترل هزینه و مدیریت بهینه فرآیندهای تغذیه مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه،در ابتدا جلسه روز دوشنبه 10 تیر ماه 98 مهندس شهریار ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی به تمامی قراردادهای تغذیه دانشگاه اشاره کرد و توضیحاتی در خصوص روش های مختلف تعدیل قرارداد بر اساس شرایط روز بازار و با بهره گیری از قابلیت های  کنترلی سامانه تغذیه دانشگاه ارائه کرد.
در ادامه جلسه دکتر محمود بیگلر معاون توسعه دانشگاه، بر حفظ و ارتقای شرایط کیفی تغذیه و توجه بیشتر مدیران و مسئولان مراکز بر کنترل فرآیندهای جاری و مدیریت بهینه هزینه ها تاکید داشت.
وی با اشاره به اینکه درآمدهای بیمارستانی طبق تعرفه های مصوب متناسب با افزایش هزینه ها و تورم رشد نیافته است خاطر نشان کرد: رسالت دانشگاه ایجاب می کند که در جهت ارائه خدمات مناسب و با کیفیت به بیماران، دانشجویان وکارکنان تلاش فراوان انجام شود.
در ادامه معاون توسعه دانشگاه، به شرایط پیمانکاران اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط بازار، وضعیت پیمانکاران را در قراردادهای مختلف مورد بررسی قرار دهیم تا در ادامه این روند پیمانکاران هم توانایی ارائه خدمات را داشته باشند تا شاهد افت کیفیت در ارائه خدمات به بیماران، دانشجویان و کارکنان دانشگاه نباشیم.
در پایان جلسه تعیین شد، موضوع تعدیل قراردادهای تغذیه بر اساس در خواست پیمانکاران در کمیسیون ماده 94 ارائه و به مراکز مربوطه ابلاغ شود.
دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA code