• بازدید کل : 18719590

نشست معاون توسعه، مدیران امور مالی و نظارت توسعه امور عمومی دانشگاه با مدیرعامل بیمه دی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲ |

این نشست با هدف توسعه همکاری و برطرف کردن مشکلات زیرساختی بیمه های دانشگاه، در سالن جلسات معاونت توسعه دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، در ابتدای جلسه مهندس ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه، گزارشی از عملکرد پرتفوی بیمه ای و کنترل ضریب خسارت در مدت زمان 5 ساله ی اخیر دانشگاه،ارائه نمود.
وی در خصوص مشکلات کمبود مراجع درمانی افزود: پرسنل دانشگاه با بحث بیمه های تکمیلی کاملا آشنا هستند و تاکید بر آن است به جای اینکه اول هزینه درمان را انجام دهیم و بعد مبلغ آن را از بیمه دریافت کنیم به صورت مستقیم از مراجع درمانی استفاده به عمل آوریم.
وی افزود: بیمه های اموال و آتش سوزی با تسهیلات و شرایط مناسب تر و به آسانی صادر شود و کارشناسانی که در این حوزه مورد استفاده قرار می گیرند از افراد با تجربه، کارآمد و آشنا به محیط های درمانی باشند تا بتوانند در صدور بیمه نامه ها کمک بیشتری داشته باشند.
در ادامه آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، ضمن تشکر از همکاری بیمه دی با دانشگاه، پیشنهاد نمود: بسته های بیمه ای کامل تر با تخفیفات بیشتر جهت رفاه پرسنل و اعضای هیات علمی دانشگاه در دست اقدام قرار گیرد.
دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، به ارائه بهتر خدمات و تکریم پرسنل دانشگاه در بحث ارتقاء و افزایش تعداد مراجع درمانی طرف قرارداد، صدور بیمه نامه ها و پرداخت خسارات در کمترین زمان و با بالاترین کیفیت، تاکید داشت.
در ادامه دکتر کشاورز، مدیر عامل بیمه دی از برگزاری این جلسه به منظور هم اندیشی و ارتقاء سطح همکاری و خدمت رسانی به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز خرسندی کرد.
وی خاطر نشان کرد: برای حفظ بیمه گذاری همچون دانشگاه علوم پزشکی تهران، سعی همه جانبه و همکاری خود را در جهت رضایت مندی بیشتر کارکنان دانشگاه انجام خواهیم داد.
در پایان جلسه مهندس عزیزی معاون فنی ، دکتر رامندی مدیر اشخاص و شکری مدیر بازاریابی بیمه دی، مطالبی در خصوص مباحث فنی و ارتقاء سطح کیفی خدمات رسانی به پرسنل دانشگاه، مطرح کردند.
دفعات مشاهده: 224 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر