بخش هاي اصلي

برگزاری نشست صمیمانه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۶ |

به مناسبت روز جهانی کار و کارگر  نشستی صمیمانه با حضور دکتر بیگلر معاون توسعه و کارکنان خدماتی دانشگاه در سالن اجلاس حکیم برگزار شد.
دکتر محمود بیگلر، به مناسبت روز جهانی کار و کارگر به پاس ازخدمات صادقانه و بی آلایش کارگران شریف، مومن و زحمتکش دانشگاه، این روز را به آنان تبریک عرض نمود و از خداوند منان برای آنان توفیق روز افزون، سلامتی و آرزوی تندرستی خواستار کرد و افزود: تفاوتی بین کارکنان دانشگاه نیست و همه به یک میزان در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر هستند و نقش آفرینی می نمایند.
ایشان خاطرنشان کرد: که دانشگاه برنامه ریزی لازم را به منظور توانمند سازی این همکاران انجام داده و امیدوارم که در سال جدید نتایج بخشی از این برنامه ریزی را شاهد باشیم.
در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، از کارکنان خدماتی نمونه دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آورد و از واریز مبلغی بعنوان هدیه به مناسبت این روز به حساب کارگران زحمتکش دانشگاه خبر داد.
دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر