بازدید دکتر حمید پور اصغری معاون امور علمی فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور از پروژه بیمارستان مهدی کلینیک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، بازدید از پروژه مهدی کلینیک صبح روز یکشنبه 25 فروردین ماه 98 با حضور دکتر پور اصغری معاون امور علمی فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و هیئت مدیره پروژه مهدی کلینیک به منظور بررسی مراحل پیشرفت پروژه انجام گردید.
در ابتدا اعضای هیات مدیره پروژه مهدی کلینیک به بیان روند ساخت بیمارستان مهدی کلینیک پرداخته و گزارشی از وضعیت موجود پروژه ارائه نمودند.
دکتر پور اصغری این پروژه را منحصر به فرد، با هدف ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی به همه ایرانیان و گامی عظیم در حوزه بهداشت و سلامت پزشکی خواند و این پروژه را پروژه ای بسیار مهم در سطح کشور تلقی کرد. وی در ادامه در خصوص ادامه روند احداث پروژه و سرعت بخشیدن به آن راهکارهایی را بیان نمود.
دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر