• بازدید کل : 17020274

آخرین جلسه شورای مشترک مدیران در سال 97 برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |
جلسه شورای مشترک مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه با حضور دکتر بیگلر معاون توسعه، مدیران بیمارستان ها، شبکه های بهداشت، معاونین اداری مالی دانشکده ها و مدیران ستادی در تاریخ20 اسفند ماه 97 در سالن اجلاس واقع در طبقه هشتم ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران  برگزار گردید.
در ابتدا جلسه دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم، از مدیران بیمارستان ها، شبکه های بهداشت و معاونین اداری مالی دانشکده ها تقدیر و تشکر به عمل آورد، وی در ادامه تاکید بر ارتقاء بخشیدن به نیروی انسانی و پایش و نظارت بر کنترل هزینه ها داشت و در خصوص توانمندی دانشگاه و استفاده از ظرفیت های مناسب در چارچوب قانون برای کنترل هزینه ها توضیحاتی  بیان کردند.
دکتر رحیم نیا مدیر برنامه ریزی منابع مالی، به مقایسه درصد رشد اعتبارات ردیف دستگاه آموزش، دستگاه بهداشت و درمان و مقایسه درصد رشد اعتبارات عمومی لایحه سال 98 با مصوب قانون سال 97 دانشگاه پرداخت، ایشان در ادامه گزارشی در خصوص کسری اعتبارات عمومی بخش بهداشت و درمان و تراز منابع مصارف شبکه ها و معاونت بهداشتی درمانی و تنخواه پرداختی توسط امور مالی در 11 ماه سال جاری ارائه نمودند ودر زمینه عملکرد میزان مدیریت هزینه مندرج در تفاهم نامه بیمارستان های دانشگاه مطالبی بیان کردند.
 وی در پایان توضیحات خود، به ضرورت مدیریت هزینه در سطح بخش و امکان مشارکت کارکنان در مدیریت هزینه و صرفه جویی تاکید نمودند.
در ادامه چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، گزارشی در خصوص مطالبات پرداختی و نحوه پرداخت کارانه به پزشکان و پرسنل واحد های تابعه ارائه نمودند، ایشان به سوالات مطرح شده در خصوص پرداخت های  پرسنلی دانشگاه  توضیحاتی را  بیان کردند. وی گزارشی در خصوص فعالیت هایی مالی که در سال 97 انجام گرفته است مطرح کردند و از رشد 20 درصدی تنخواه واحد های تابعه در سال آتی و از مثبت بودن تراز دانشگاه در سال 97 خبر دادند. مدیر امور مالی دانشگاه در پایان توضیحات خود، از همکاری مدیران بیمارستان ها، شبکه های بهداشت و معاونین اداری مالی دانشکده ها به منظور کاهش و کنترل هزینه ها در سال جاری تقدیر و تشکر به عمل آورد.
در ادامه جلسه مهندس ارسیلو مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی، گزارشی در مورد اقدامات انجام گرفته در حوزه تغذیه به منظور کاهش مصرفی  هزینه ها ارائه و در مورد درصد رشد قرارداد سال 97 نسبت به قرارداد سال 96  که معادل 15 درصد می باشد مطالبی مطرح نمودند. مدیریت نظارت و توسعه به سایر برنامه های انجام شده و یا در دست اقدام در حوزه مدیریت هزینه از جمله پیاده سازی طرح استاندارد سازی تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها، مدیریت هزینه اقلام پر مصرف در دانشگاه، مدیریت مصرف انرژی، پیاده سازی ساختار تدارکات الکترونیک در دانشگاه، طرح تجمیع سالن های همایش، کنترل در جذب و بکارگیری نیروی انسانی اشاره کردند.
توضیح اینکه، در خاتمه جلسه در خصوص مطالب ارائه شده بحث و تبادل نظر انجام شد.
دفعات مشاهده: 296 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر