برگزاری کارگاه آموزشی راهبری سامانه نظام پیشنهادها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ |
کارگاه آموزشی راهبری سامانه نظام پیشنهادها روز یکشنبه 28 بهمن ماه 97 با حضور رابطین تحول اداری  واحد‌های تابعه دانشگاه در سالن G7 ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه، دکتر امانلو مدیر تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی به اهمیت موضوع مدیریت مشاررکتی و نظام پیشنهادها و بیان چالش های موجود در این زمینه پرداخت و از رابطین خواست که برای پیشبرد اهداف تعیین شده در نظام پیشنهادها، اهتمام ویژه داشته باشند تا در سال آینده دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشنواره ملی نظام پیشنهادها بتوانند قادر به کسب تندیسی شایسته دانشگاه باشد.

در ادامه مهندس شعبانی، رئیس گروه برنامه ریزی و مطالعات کاربردی دلیل تشکیل جلسه و گردهمایی رابطین را ویرایش دستورالعمل نظام پیشنهادهای دانشگاه در سال جاری دانست وگفت: تغییراتی زیادی در نحوه بررسی پیشنهادها صورت گرفته و دبیرخانه نظام پیشنهادها (مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی) با رویکرد تفویض اختیارات از ستاد به صف و بالا بردن اثربخشی با استفاده از توان تخصصی تمامی حوزه‌های دانشگاه، ارزیابی پیشنهادهای واصله را در دستور کار خود قرار داده است.
ایشان ادامه داد: به زودی دستورالعمل جدید هم در سامانه نظام پیشنهادها و وب سایت مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی قرار خواهد گرفت و رابطین با مطالعه دقیق آن با شرح وظایف خود و نحوه بررسی پیشنهادها آشنا خواهند شد.

سپس مهندس صادقی، نماینده شرکت سبزافزار آریا (شرکت پشتیبان سامانه نظام پیشنهادهای دانشگاه) به ارائه توضیحات آموزشی در خصوص سامانه جدید و کارتابل های موجود در این سامانه پرداخت.
جهت دریافت لینک خبر در سایت روابط عمومی اینجا را کلیک کنید

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر