انعقاد تفاهم‌نامه با فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق‌کوروش و اتکا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ |
بسمه تعالی

پیرو تفاهم‌نامه منعقد‌شده فی‌ما‌بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و فروشگاه‌های اتکا و افق‌کوروش، همکاران محترم دانشگاه با استفاده از کارت‌های بانک ملت خود، می‌توانند علاوه بر تخفیفات عمومی ارائه شده، از 4% تخفیف مضاعف در خریدهای خود از فروشگاه‌های فوق بهره‌مند شوند.

همکاران محترمی که از فروشگاه‌های افق‌کوروش خرید می‌نمایند به منظور اعمال 4% تخفیف مضاعف می‌بایست از طریق دستگاه کارت‌خوان بانک سامان خرید نمایند.

به منظور استفاده از تخفیف‌های فوق در فروشگاه‌های اتکا لازم است از دستگاه کارت‌خوان بانک پارسیان خرید نمایند. 4% تخفیف مضاعف در فروشگاه‌های اتکا به کلیه اقلام خوراکی و پروتئینی تعلق می‌گیرد.

شایان ذکر است تمامی کارت‌های بانک ملتی که تا قبل از آذر‌ماه 1397 به‌نام همکاران محترم صادر شده است، در سامانه تخفیفات این فروشگاه‌ها ثبت می‌باشد؛ و در صورت تغییر شماره کارت بانک ملت، مراتب را به صورت کتبی به نماینده رفاهی واحد محل خدمت خود اطلاع داده تا اقدامات لازم جهت اعمال 4% تخفیف مضاعف بر کارت مذکور انجام شود.