بخش هاي اصلي

ابلاغ آئین نامه جدید مهندسی و ارزیابی مشاغل دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1397/11/6 |
​♦آئین نامه جدید مهندسی و ارزیابی مشاغل دانشگاه در تاریخ 97/6/21 به تصویب هیئت محترم امنا و در تاریخ 97/11/1 طی نامه شماره 17730/ 110/ د/ 97 به کلیه واحدهای تابعه دانشگاه ابلاغ گردید.
پیرو ابلاغ آئین نامه جدید مهندسی و ارزیابی مشاغل، جلسه آموزشی آئین نامه مذکور با حضور روسا و کارشناسان امور اداری واحدهای تابعه روز شنبه مورخ سیزدهم بهمن ماه سال جاری در محل سالن جلسات دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این جلسه زهره جباری مقدم رئیس گروه مهندسی مشاغل دانشگاه ضمن مروری بر مفاهیم مهندسی مشاغل، پیرامون ضوابط اجرایی آئین نامه جدید سخنرانی کرد.
نحوه احتساب تجربه، ضوابط اجرایی ایثارگران و  ارتقاء طبقه و رتبه شغلی کارکنان از دیگر موضوعات آموزشی این جلسه بود.
گفتنی است، دکتر علیرضا نمازی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه و علیرضا عرب یارمحمدی معاون مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی ضمن حضور در جلسه به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 1157 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر