نشست هم اندیشی مدیران بیمارستان ها، مترون ها و مدیران ستادی معاونت توسعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ |
نشست هم اندیشی مدیران بیمارستان ها، مترون ها و مدیران ستادی معاونت توسعه

گالری عکس

به بهانه گرامیداشت روز پرستار و ارج نهادن به زحمات همکاران پرستار، جلسه هم اندیشی مدیران بیمارستان ها، مترون ها و مدیران ستادی معاونت توسعه برگزار گردید. در این جلسه دکتر بیگلر ضمن تقدیر از همدلی موجود در بین مدیریت های اجرایی و مدیران خدمات پرستاری بیمارستان ها ، لزوم برگزاری بیشتر این نشست ها را جهت رسیدن به گفتمان یکسان برای مدیریت شرایط کنونی بیمارستان ها را ضروری دانستند.
ایشان یادآور شدند در سال آتی علی رغم تمام مشکلات موجود، اولویت اصلی دانشگاه پرداخت های پرسنلی است. ایشان استمرار جلسات مشترک و تشکیل کارگروه های تخصصی برای رسیدن به الگوهای مناسب  بومی و مدیریتی از جمله اندکس نیروهای پرستاری را ضروری دانستند.
در ادامه خانم دکتر ورعی مدیر پرستاری دانشگاه ضمن تاکید بر لزوم رسیدن به همدلی و هم زبانی مدیران، حضور نمایندگان پرستاری را در جلسات مربوط به الگوهای مدیریت درمان را ضروری دانستند.
در ادامه مترون های بیمارستان ها نقطه نظرات خود در جهت ارائه بهتر خدمات پرستاری به بیماران، با توجه به شرایط موجود را مطرح نمودند.
دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر