برگزاری ششمین کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
ششمین کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی دانشگاه روز یکشنبه 16 دی ماه 97 در سالن G7 ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دبیر کمیته دکتر امانلو و سایر اعضا تشکیل شد؛ مهندس شعبانی رئیس گروه برنامه‌ریزی و مطالعات کاربردی، ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت دستورالعمل موجود نظام پیشنهادهای دانشگاه و نیز سامانه آن، به ارائه پیشنویس دستورالعمل اصلاحی پرداخت.
در انتها دکتر امانلو دبیر کمیته، ضمن جمع‌بندی جلسه و ارائه موضوع دستور جلسه آتی، تاکید کرد که دستورالعمل نظام پیشنهادها با هدف بهبود و ارتقای مشارکت افراد در سازمان و افزایش انگیزه می‌بایست برای بهره‌برداری در سالیان متمادی به روز رسانی شود.
سپس سایر اعضا به بیان نقطه نظرات خود در این خصوص پرداختند.
توضیح اینکه پس از تصویب اولیه دستورالعمل جدید نظام پیشنهادهای دانشگاه، این دستورالعمل برای تصویب نهایی شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه ارجاع داده خواهد شد.

جهت دریافت لینک خبر در سایت روابط عمومی اینجا را کلیک کنید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر