قرارداد بیمه‌ درمان‌ تکمیلی سال 98-1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۳۰ |

بسمه تعالی

با عنایت به انعقاد قرارداد بیمه درمان تکمیلی کارکنان شاغل در سال 98-1397 با شرکت سهامی بیمه دی شرایط قرارداد به شرح ذیل به اطلاع همکاران محترم رسانده می شود.
شایان ذکر است طرح بیمه همگانی به همت معاونت محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، برای نخستین بار در سطح کل دانشگاه اجرا خواهد شد. در این طرح تمام کارکنان دانشگاه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار خواهند گرفت؛ و از خدمات تشخیصی و درمانی (مطابق با جدول تعهدات طرح انتخابی و به استثنای خدمات زیبایی) بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه به صورت رایگان برخوردار خواهند شد.
از شروع قرارداد بیمه درمان تکمیلی بیمه دی و اجرای طرح بیمه همگانی، تخفیفات پرسنلی در بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه به کارکنان و افراد خانواده آن‌ها ارائه نخواهد شد.
در صورت ثبت‌نام در طرح طلایی و نقره ای، نیاز به ثبت‌نام جداگانه در طرح بیمه همگانی نخواهد بود.