اعلام سهمیه تسهیلات بانکی در مرحله دوم سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۸ |

قابل توجه همکاران محترم
به منظور اطلاع از سهمیه تسهیلات بانکی، 50 میلیون ریالی قرض الحسنه، 100  و 200 میلیون ریالی کارت اعتباری بانک ملت شعبه هجرت، 100 میلیون ریالی قرض الحسنه بانک مهر ایران و رسالت  آن واحد، در مرحله دوم سال 1397 به لینک زیر مراجعه نمائید. همچنین شرایط استفاده از این تسهیلات و مدارک لازم نیز در ادامه قابل مشاهده و دانلود می باشد.
***
نمایندگان رفاهی واحدها اسامی نهایی پذیرفته شدگان جهت دریافت تسهیلات بانک ملت، مهر ایران و رسالت را در نامه های جداگانه برای مدیریت امور مالی ارسال نمایند.

***
با عنایت به سیاست های دانشگاه مبنی بر پرداخت وام قرض الحسنه 100 میلیون ریالی جهت کلیه پرسنل دانشگاه از یکی از بانک های مهر ایران و یا رسالت ، وام قرض الحسنه بانک رسالت صرفا به کارکنانی تعلق می گیرد که قبلا از وام قرض الحسنه مهر ایران استفاده ننموده اند.

****

***اطلاعیه تسهیلات بانک ملت***

دریافت کنندگان وام بانک ملت به محض دریافت وام و به منظور جلوگیری از پرداخت خسارت دیرکرد می‌بایست دو قسط  را در ابتدا پرداخت نمایند.
تسهیلات قرض الحسنه 50 میلیون ریالی: قسط اول توسط دریافت کننده تسهیلات به مبلغ 2 میلیون ریال پرداخت می‌شود، و در ماه دوم نیز مبلغ 1 میلیون 520 هزار ریال توسط فرد پرداخت می شود  و پس از آن، کسر از حقوق توسط واحد مربوطه صورت می‌پذیرد.

اطلاعیه بانک ملت در خصوص تسهیلات کارت اعتباری بانک ملت