دریافت فیش حقوقی از طریق سامانه قابل‌نصب بر روی گوشی تلفن همراه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۱ |
مدیریت امور مالی دانشگاه از امکان دریافت فیش حقوقی از طریق سامانه قابل‌نصب بر روی گوشی تلفن همراه خبر داد
چترروز مدیر امور مالی دانشگاه با اشاره به اینکه تاکنون امکان اتصال به سامانه فیش حقوقی صرفاً از طریق کامپیوتر و لپ‌تاپ صورت می‌گرفت و محدودیت‌هایی برای پرسنل ازجمله عدم امکان دسترسی به امکانات مزبور در مواقع لزوم وجود داشت، بیان کرد در جهت تسریع و تسهیل پرسنل دانشگاه به دریافت فیش حقوقی با همکاری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات امکان اتصال به سامانه مربوطه از طریق گوشی تلفن همراه فراهم گردیده تا پرسنلی دانشگاه از طریق این سامانه نسبت به دریافت فیش حقوقی و همچنین سایر اطلاعات مربوط به‌حکم پرسنلی اقدام نماید.
وی در ادامه سخنان خود افزود: در جهت انجام این موضوع همکاران محترم بایستی از سایت دانشگاه، قسمت اداری مالی، آیکون همراه پرداخت مدیریت امور مالی، فایل payassist.apk را دانلود و بر روی گوشی تلفن همراه خود که دارای سیستم‌عامل اندروید است نصب نمایند و سپس از طریق همان نام کاربری و رمز عبوری که تاکنون جهت ورود به سامانه فیش حقوقی استفاده می‌نمودند، به این سامانه نیز وارد و از امکانات این سامانه شامل مشاهده احکام پرسنلی، فیش حقوقی، اطلاعات تسهیلات دریافتی و سایر بدهی‌ها بهره‌مند گردند.
آدرس: http://sit.tums.ac.ir/userfiles/mali/payassist.apk

دفعات مشاهده: 576 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر