برگزاری دومین کارگاه آموزشی فرآیند نویسی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۳ |
کلاس آموزشی فرآیند نویسی و مدیریت فرآیند توسط مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی روز سه شنبه 19 تیر 97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی در راستای انجام پروژه اصلاح فرآیندها در دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی جهت تدوین و ترسیم فرآیندهای اصلی هر مجموعه طبق استاندارهای کشوری، با حضور کارشناسانی از بیمارستانها و شبکه های بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه روز سه شنبه 19 تیر 97  از ساعت 8:30 الی 11:30در سالن G6 ساختمان ستاد مرکزی برگزار شد.

در این کارگاه در مورد انواع فرآیندها، اصول فرایندنویسی و مدیریت فرآیندها، همچنین آموزش نرم افزار Visio برای رسم فلوچارتها، توسط رئیس گروه برنامه‌ریزی و مطالعات کاربردی این مدیریت مهندس شعبانی و کارشناس ارشد انفورماتیک پزشکی مهندس حاتم نژاد تدریس شد.

برای دریافت لینک خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه اینجا را کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر