انتصاب دکتر مسعود امانلو به سمت مسئول میز خدمت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۶ |

دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در ابلاغی دکتر مسعود امانلو را به سمت مسئول میز خدمت دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر امانلو
مدیر محترم تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی دانشگاه

با سلام و احترام؛
جلب رضایت و تکریم ارباب رجوع از مهمترین وظایف مسئولان دانشگاه و ارائه دهندگان خدمت و افرادی است که به‌طور مستقیم با مردم و مراجعین سر و کار دارند. راه‌اندازی میز خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای طرح تکریم ارباب رجوع، خدمتی شایسته به جامعه دانشگاهی و مراجعان است.
از اینرو در راستای اجرای بخشنامه رئیس‌جمهور مبتنی بر ایجاد میز خدمت در دستگاه‌های اجرایی با هدف اجرای مفاد حقوق شهروندی در نظام اداری با توجه به تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، با حفظ سمت به موجب این ابلاغ شما را به عنوان 'مسئول میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران' منصوب می‌نمایم.

شایسته است در این راستا تمامی معاونت ها و مدیران ذیربط با جنابعالی درخصوص برنامه ریزی، پیاده سازی و راهبری کلیه امور مرتبط با میز خدمت کمال همکاری لازم را به عمل آورند و در استقرار اثربخش و بهبود مستمر فرآیندهای آن با گزارش دهی منظم به کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی کوشا باشند.
 توفیق جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر محمود بیگلر
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع

برای دریافت لینک خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه اینجا را کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر