اکران فیلم سینمایی در تابستان 96

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۳ |

AWT IMAGE

به منظور تامین رفاه و فراهم نمودن اوقات فراغت پرسنل دانشگاه و خانواده های محترمشان، برنامه نمایش فیلم به همراه پذیرایی از تاریخ 14تیر لغایت 29 شهریور ماه سال جاری، چهارشنبه هر هفته ساعت 19 در سینما فلسطین به صورت اختصاصی برای همکاران محترم دانشگاه در نظر گرفته شده‌است. سهمیه واحدها و فرمت اکسل جهت ارسال اسامی متقاضیان در لینک های زیر قابل مشاهده و دانلود می باشد.

*** به منظور مشاهده و دانلود سهمیه بلیط سینما لطفا کلیک نمائید.

***به منظور مشاهده و دانلود بخشنامه مربوطه لطفا کلیک نمائید.

**نکات مهم:

--نمایندگان محترم رفاهی تعداد متقاضیان واحد خود را با توجه به سهمیه اعلامی از طریق نامه و یا تلفن به اداره رفاه و تعاون اعلام می نمایند و نیازی به تکمیل و ارسال فرم اکسل نمی باشد.

--تعداد سهمیه هر واحد با احتساب کارمند و همراهان ایشان می باشد.(هر کارمند حداکثر 4 بلیط)

--نمایندگان محترم رفاهی واحدها تعداد متقاضیان هر واحد را حداکثر تا دوشنبه هر هفته به اداره رفاه و تعاون اعلام نموده و در صورت نداشتن متقاضی در آن واحد، به منظور جایگزینی سایر همکاران مراتب را به اداره رفاه و تعاون اعلام نمایند.

--نمایندگان محترم رفاهی واحدها نیز طبق سهمیه اعلام شده سه شنبه هر هفته (مطابق با تاریخ سهمیه واحد خود) با مراجعه به اداره ذکر شده بلیط های نمایش فیلم را دریافت خواهند نمود.

--نام فیلم نمایش داده شده دوشنبه هر هفته از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

آدرس سینما: میدان فلسطین- نبش خیابان مظفر- سینما فلسطین

از کلیه همکاران محترم که فیلم هفتگی را مشاهده نموده اند خواهشمند است نسبت به تکمیل فرم نظر سنجی که به منظور ارتقاء و بهبود روند اجرای برنامه تهیه شده است اقدام نمایند.

‌‌جهت مشاهده گزارش تصویری از برگزاری اولین اکران فیلم نهنگ عنبر 2 در تاریخ 96/04/14 لطفا کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 4820 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر