قدردانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از مدیر امور مالی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۱۵ |

.

به گزارش مدیریت امور مالی دانشگاه، دکتر سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت پیرو کسب تندیس بلورین هفتمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران، با اهدای تقدیرنامه‌ای از زحمات مدیر امور مالی دانشگاه تقدیر کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بابیان اینکه یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های متعالی بودن هر سازمانی، استانداردهای مالی آن است، کسب تندیس بلورین جایزه ملی مدیریت مالی ایران را بیانگر درجه شفافیت، گزارش‌های مالی، کنترل‌های داخلی و بهای تمام‌شده و همچنین یک سند افتخار در حوزه مالی دانست. وی کسب این تندیس را افتخاری دانست که عزیزانی با راهبری، پیگیری، مستندسازی و اجرای چنین طرحی آن را خلق می‌کنند.
دکتر سید علی صدرالسادات با ارسال تقدیرنامه‌ای از تلاش مدیر امور مالی دانشگاه در دریافت نخستین بار تندیس بلورین تشکر کرد. متن این تقدیرنامه به شرح ذیل است:

سرکار خانم چترروز
      شما همکار گرامی که نقش بسزایی در این موفقیت ملی داشته‌اید شایسته تقدیرید، امید است تلاش بی‌شائبه شما همانند گذشته، در ارتقاء و بهبود سطح مدیریت مالی و اقتصادی کشور اثربخش باشد، توفیق بیش‌ازپیش شما را از خداوند متعال خواستارم.

برادر شما

سید علی صدرالسادات

معاون توسعه مدیریت و منابع

دفعات مشاهده: 647 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   3 نظر

نظر ارسال شده توسط نام یا پست الکترونیک در تاریخ ۱۳۹۶/۱/۲۸
با سلام..
بارها تماس گرفته ایم و نامه نوشته ایم آیا طرح تحول سلامت به سلامت پرسنل مراکز بهداشتی درمانی نگاهی شده است.. افزایش ساعات کاری بدون افزایش حقوق.. بن لباس های تیعیضانه.. بهداشت محیط 115 و ماما 500.. که همگی در مرکز کار می کنند.. این هم نتیجه کار بی وقفه و بسیج نوروزی ما از پنجم فروردین شروع به کار می کنیم و مراکز اینگونه اند ولی حق سرویس نصف پرداخت می شود.. انصاف هم خوب چیزی است مسولین.. انگیزه های کاری را تضعیف می کنید...

نظر ارسال شده توسط mhosaeidi@yahoo.com در تاریخ ۱۳۹۶/۱/۱۷
انشاء ا.. موفق باشید در سال96 ! ولی به خدا پاداش بازنشستگی همسر مامای مرا که 8 ماه است بازنشسته شده هنوز پرداخت نکرده اید! سید علی جان ! دکتر عزیز! برادر من! جان جد سادات بزرگوارت پاداش بازنشستگی همسر مامای مرا نیز دستور بده که پرداخت کنند!چند ماه دیگه بایستی منتظر باشیم! همکاران سایت هم اصلا" مشکلات را منعکس نمی نمایند.خدایا نظری رحیمانه به سید علی صدراسادات بیانداز تا او نیز کریمانه بر ما بنگرد. التماس دعا.09127986238

نظر ارسال شده توسط m_motamed91@yahoo.com در تاریخ ۱۳۹۶/۱/۱۶
ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت حاصله
به نوبه خود این موفقیت را به خانواده بزرگ امور مالی دانشگاه تبریک عرض می کنم .