سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ |

به همت دبیرخانه ارزیابی عملکرد ، سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع ، دوشنبه 23 اسفند 95 باحضور ریاست محترم  دانشگاه برگزار شد. در این مراسم که از ساعت 8 تا 10 صبح در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، معاون غذا و دارو، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه ، روسای بیمارستانها و دانشکده های تابعه دانشگاه، مدیران شبکه های بهداشتی درمانی، مدیران بیمارستانها، معاونین اداری مالی دانشکده ها و همچنین کارشناسان حوزه اداری و مالی واحدهای تابعه دانشگاه حضور داشتند. اسامی رتبه‌های برتر در ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع در جشنواره اعلام شد و مسئولین واحدهای منتخب جوایز خود را دریافت نمودند. عناوین رتبه های برتر بشرح ذیل می باشد:
دانشکده پرستاری مامایی، گواهینامه عالی و علاوه بر کسب رتبه عالی درمجموع مدیریت‌های حوزه توسعه در رعایت ضوابط و استانداردهای امور مالی- توسعه سازمان و سرمایه انسانی - نوسازی و مطالعات کاربردی- برنامه‌ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد نیز حائز رتبه برتر شده است.
دانشکده پزشکی، گواهینامه برتر و علاوه بر دریافت گواهینامه برتر در رعایت ضوابط و استانداردهای فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی نیز حائز رتبه برتر شده است.
دانشکده پیراپزشکی ، گواهینامه برتر و علاوه بر دریافت گواهینامه برتر در رعایت ضوابط و استانداردهای امور حقوقی نیز حائز رتبه برتر شده است.
دانشکده فناوری‌های نوین، گواهینامه اهتمام و علاوه بر دریافت گواهینامه اهتمام حائز رتبه برتر در رعایت و استانداردهای نظارت و توسعه امور عمومی نیز شده است.
دانشکده تغذیه، گواهینامه اهتمام
دانشکده طب سنتی، در رعایت ضوابط و استانداردهای امور حقوقی حائز رتبه برتر شده است.
دانشکده دندانپزشکی، در رعایت ضوابط و استانداردهای حفظ و نگهداشت تجهیزات پزشکی حائز رتبه برتر شده است.
بیمارستان فارابی، گواهینامه برتر و علاوه بر آن در رعایت ضوابط و استانداردهای حقوقی، فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی، توسعه سازمان و سرمایه انسانی نظارت و توسعه امور عمومی نیز حائز رتبه برتر شده است.
بیمارستان شریعتی، گواهینامه برتر و علاوه بر آن در رعایت ضوابط و استانداردهای مالی حائز رتبه برتر شده است.
بیمارستان آرش، گواهینامه برتر و علاوه بر دریافت گواهینامه برتر در رعایت ضوابط و استانداردهای برون‌سپاری حائز رتبه برتر شده است.
بیمارستان ضیائیان، گواهینامه برتر علاوه بر دریافت گواهینامه برتر در رعایت ضوابط و استانداردهای برون‌سپاری و حقوقی حائز رتبه برتر شده است.
بیمارستان روزبه، گواهینامه برتر
بیمارستان بهارلو، گواهینامه برتر
مجتمع بیمارستانی امام خمینی در رعایت ضوابط و استانداردهای نظارت و توسعه امور عمومی رتبه برتر را به دست آورده است.
بیمارستان رازی، در رعایت ضوابط و استانداردهای برنامه‌ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد رتبه برتر را به دست آورده است.
مرکز طبی کودکان، در رعایت ضوابط و استانداردهای حفظ و نگهداشت تجهیزات پزشکی رتبه برتر را به دست آورده است.

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در رعایت ضوابط و استانداردهای امور مالی- برنامه‌ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد نوسازی و مطالعات کاربردی و حقوقی رتبه برتر را به دست آورده است.
شبکه بهداشت و درمان شهرری، در رعایت ضوابط و استانداردهای امور مالی-فنی و حفظ و نگهداشت تجهیزات پزشکی رتبه برتر را به دست آورده است.
مرکز بهداشت جنوب، در رعایت ضوابط و استانداردهای توسعه سازمان و سرمایه انسانی، نظارت و توسعه امور عمومی - حقوقی رتبه برتر را به دست آورده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 437 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر