رونمایی نرم افزار جدید مالی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۲ |

.

به گزارش مدیریت امور مالی دانشگاه، اولین کارگروه آموزش و رونمایی از نرم‌افزار جدید سیستم حقوق و دستمزد با حضور آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، رییس و کارشناسان اداره پرداخت پرسنلی و مهندسین طراح نرم‌افزار مالی در سالن جلسات مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

این کارگروه باهدف آموزش نرم‌افزار جدید مالی و عملیاتی کردن آن در سطح دانشگاه برگزار شد. چترروز در خصوص این نرم‌افزار گفت: با همراهی همکاران اداره دریافت و پرداخت و آقای علی تبار مهندس پروژه نرم‌افزاری طراحی و تولید کردیم که بتوان از آن در اداره پرداخت حقوق پرسنلی و جایگزین نرم‌افزار قبلی آذرخش استفاده کرد.

وی در خصوص امکانات این نرم‌افزار گفت: این نرم‌افزار به‌طور اختصاصی طراحی‌شده و تمام گزارش‌های موردنیاز این اداره را تحت پوشش قرار می‌دهد. نرم‌افزار جدید مشکلات سامانه پرداخت قبلی (آذرخش) را مرتفع کرده و با افزودن بخش‌های جدید سهولت بیشتری در ثبت داد ه ها ایجاد کرده است.

مدیر امور مالی دانشگاه افزود: نرم‌افزار جدید حقوق و دستمزد به‌صورت آزمایشی و موازی با نرم‌افزار حقوق و دستمزد آذرخش در چند واحد دانشگاه عملیاتی می‌شود؛ و بعد از حصول نتیجه دلخواه و رفع احتمالی ایرادات، از این نرم‌افزار همزمان در کلیه واحدهای دانشگاه و سازمان هلال‌احمر بهره‌برداری خواهد شد.

چترروز در خصوص تجاری‌سازی این نرم‌افزار گفت: انشاالله در سال 96 در نظر داریم این نرم‌افزار را به 30 ارگان دولتی واگذار کنیم. وی بابیان اینکه کارشناسان اداره حقوق و دستمزد به‌عنوان مدیران این نرم‌افزار کار آموزش و پشتیبانی را در سازمان‌های مختلف به عهده خواهند گرفت، تصریح کرد: کارشناسان این حوزه می‌بایست با دقت مراحل آموزش را گذرانده تا بتوانند به‌عنوان مربی آزموده عملیات آموزش و پشتیبانی واحدهای تابعه دانشگاه و سایر سازمان‌ها را با موفقیت طی کنند. وی در پایان از همکاری و تلاش کارکنان حوزه مالی در ارتقاء خدمات و فعالیت‌های این حوزه قدردانی کرد.

شایان‌ذکر است اولین کارگروه آموزشی این نرم‌افزار روز سه‌شنبه 17 اسفند 95 در سالن جلسات مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

خبر و عکس: باقرزاده

دفعات مشاهده: 1259 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر