افتتاحیه خانه بهداشت عبدل آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۹ |

گالری عکس

به گزارش کانون خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم افتتاحیه خانه بهداشت عبدل‌آباد با حضور مهندس سرلک خیر پروژه و مسئولین دانشگاه و کانون خیرین روز چهارشنبه 18 اسفند 95 در منطقه شهرری برگزار شد.

خانه بهداشت عبدل‌آباد در منطقه عبدل‌آباد شهرری توسط خیر دانشگاه مهندس محمود سرلک احداث شد. خانه بهداشت عبدل‌آباد سومین خانه بهداشتی است که توسط این خیر در سال 95 در منطقه ری احداث‌شده است.

دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت و درمان ری در خصوص ضرورت احداث خانه بهداشت در این منطقه گفت: با عنایت به اینکه جمعیت عبدل‌آباد حدود 1350 نفر است و بافاصله‌ای که نسبت به روستا و مرکز بهداشتی دارد این ضرورت ایجاب می‌کرد که خانه بهداشتی در این منطقه برای ارائه خدمات اولیه بهداشتی بنا شود. وی افزود: البته قبل از احداث خانه بهداشت عبدل‌آباد، خدمات بهداشتی اولیه در فضایی که بسیج در اختیار شبکه ری گذاشته بود به شهروندان این منطقه ارائه می‌شد.

دکتر تاجیک ادامه داد: در تلاش بودیم تا فضای مناسب‌تری با امکانات بهتری در اختیار بگیریم؛ که خدا را شکر باهمت مهندس سرلک که مدام ما را در ساخت و تجهیز خانه‌های بهداشت حمایت می‌کرد این ملک خریداری و متناسب نیاز ما بازسازی و به دانشگاه واگذار شد.

دکتر تاجیک در خصوص میزان نیاز به ساخت خانه‌های بهداشت در منطقه ری گفت: به‌جز دوخانه بهداشت شهرک کمیته و خانه بهداشت روستای تقی‌آباد که استیجاری هستند ازنظر ساخت خانه بهداشت فعلاً تأمین هستیم که انشالله بتوانیم زمینی در این مناطق خریداری و این دوخانه بهداشت هم احداث شوند.

مدیر شبکه بهداشت ری در خصوص نیازمندی مراکز بهداشتی تصریح کرد: ما در حال حاضر 6 تا مرکز بهداشتی داریم که زمین ندارند و در فضای استیجاری ارائه خدمت می‌کنند؛ که امیدواریم خیرین عزیز ما را در تأمین منابع لازم کما فی السابق همراهی نمایند.

وی در پایان ضمن اشاره به حضور موثرخیرین در این منطقه گفت: در حال حاضر خانه‌های بهداشت صادق‌آباد، عبدل‌آباد، زمان‌آباد، کریم‌آباد، ده خیر و کلین توسط خیرین بناشده است. من از حمایت‌های خیرین که همیشه کارگشا بودند به‌ویژه مهندس سرلک و حمایت‌های چترروز مدیر امور مالی دانشگاه به خاطر حمایت‌ها و توجه ویژه در بخش بهداشت و نیازهای بهداشتی تشکر می‌کنم.

شایان‌ذکر است در این مراسم دکتر رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشتی، مهندس توکلی بخشدار کهریزک، دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت و درمان ری، مهندس سرلک خیر پروژه، آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه و دیگر مدعوین حضور داشتند.

خبر و عکس:باقرزاده

دفعات مشاهده: 473 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر