کارگاه نرم افزار نجات دو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ |

.

به گزارش مدیریت امور مالی دانشگاه، کارگاه آموزشی نرم‌افزار اداره اموال و انبار (نجات دو) با حضور کارشناسان سازمان هلال‌احمر در تاریخ 15 و 16 اسفند 95 در سالن جلسات مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که در راستای واگذاری و پشتیبانی نرم‌افزار مالی اموال و انبار به سازمان هلال‌احمر برگزار شد، حدود 50 نفر از کارشناسان این سازمان در 2 روز متوالی از ساعت 9 صبح الی 3 بعدازظهر شرکت کردند.

کامران همایون معاون مدیریت امور مالی دانشگاه و مدرس این کارگاه بخش‌های مختلف این نرم‌افزار را به‌طور مبسوط توضیح داد. در این جلسه نحوه مدیریت این سیستم، چگونگی ثبت انواع درخواست‌ها در انبار و اموال، نحوه گزارش‌گیری و موارد دیگر تدریس شد.

خبر و عکس: باقرزاده

دفعات مشاهده: 361 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر