بخش هاي اصلي

اخبار مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی : طرح نوآوری مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ |
لبخند و رضایت بیمار در ترک بیمارستان، بهترین لحظه زندگی کاری است.

موضوع طرح:

طرح تدوین برنامه جامع تهیه، طبخ و توزیع غذا به منظور دستیابی به   بالاترین کارامدی و اثربخشی از دیدگاه حرفه‌ای، سازمانی و مشتریان

گاهی بیماریها تغییراتی در بدن ما ایجاد می کنند که تعادل تغذیه ای بدن ما به هم می خورد،در این حالت لازم است از رژیم و برنامه غذایی مناسبی استفاده کنیم تا فشار زیادی بر عضو بیمار وارد نگردد .امروز از مولفه دریافت خدمات تغذیه ای به عنوان رتبه سوم در خلق و ایجاد رضایت مندی بیماران در مراکز درمانی  دنیا یاد می شود .

چنانچه بیماران تغذیه مناسب با توجه به نوع بیماری دریافت نمایند قطعا فرآیند بهبودی تسریع خواهد شد مدت اقامت بیماران در بیمارستان کاهش خواهد یافت طبیعتا هزینه کمتری به خانوارها و نظام بهداشتی درمانی تحمیل می شود.

مجموع قراردادهای تغذیه در سطح دانشگاه بالغ بر 363 میلیارد ریال  در حجم بیش از 8 میلیون پرس غذا (صبحانه، نهار، شام)، برای بیماران و پرسنل در سال برآورد شده است

اقدامات این طرح:

طی مدت یک سال و نیم :

1. تفکیک قرارداد های خرید مواد غذایی از قراردادهای طبخ و توزیع و کاهش هزینه در رقم قرارداد نزدیک 4.5درصد نسبت به قبل در راستای برنامه های اقتصاد مقاومتی.
  2. بیمار محور نمودن آنالیز و برنامه های غذایی بر اساس نظرات کارشناسی کلیه کارشناسان تغذیه بیمارستان ها  و دانشکده تغذیه در راستای حرکت رو به تکامل اهداف قراردادها.
  3. تعیین برند و مارک های غذایی استاندارد در متن اجرای قرارداد در راستای کاهش تخلفات بخش خصوصی و افزایش کیفیت خدمات رضایتمندی بیشتر بیماران.
  4. پایش عملکرد پیمانکار با استفاده ازنرم افزار هوشمند تغذیه و اطلاعات دقیق از موجودی انبار تغذیه بیمارستان

از تمامی همکاران محترم در سطح دانشگاه دعوت می شود، در سامانه نوآوری دانشگاه به منظور شرکت در نظر سنجی طرح مذکور  از تاریخ 28/9/95 لغایت 4/10/95 به آدرس  http://innosem.tums.ac.ir مراجعه فرمایند.

طرح مذکور در برنامه نوآوری سال 95 با حضور عوامل اجرایی طرح در ستاد مرکزی دانشگاه مورخ 29/9/95 مورد بازدید  افراد شرکت کننده در جشنواره و کارکنان قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 681 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر