بازدید ارزیابان اعتبار بخشی موسسه ای وزارت بهداشت از معاونت توسعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۵ |

در روز یکشنبه مورخ 95/10/5 ارزیابان اعتبار بخشی موسسه ای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه بازدید نمودند. در این ارزیابی جناب آقای دکتر یارمحمدیان با همراهی سرکار خانم دکتر رضایی، جناب آقای دکتر خورشیدی و جناب آقای دکتر بهمنی از معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، بازدید به عمل آوردند. در این بازدید که با همراهی جناب آقای دکتر امانلو صورت پذیرفت، جناب آقای دکتر توکلی، معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع جناب آقای دکتر زراعتی مدیر محترم آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مدیران محترم معاونت توسعه دانشگاه در حوزه های رسالت، اهداف، مدیریت، منابع و امکانات، آموزش کارکنان و امور هیئت علمی، ارزیابان محترم را در جریان طرح ها، برنامه ها و اقدامات دانشگاه قراردادند.

پس از بررسی مستندات، ارزیابان محترم با حضور در مدیریت های نوسازی و مطالعات کاربردی، توسعه سازمان و سرمایه انسانی، برنامه ریزی منابع مالی و پایش عملکرد و مدیریت امور مالی معاونت توسعه دانشگاه و همچنین مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، شاخص های این معاونت را مورد ارزیابی قراردادند.

AWT IMAGEAWT IMAGE

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 394 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر