بخش هاي اصلي

خدمات نت برگ سازمانی ویژه دانشگاه

قابل توجه همکاران محترم

به اطلاع می رساند به منظور توسعه خدمات رفاهی، تفاهم نامه ای با شرکت نت برگ منعقد گردیده است. از جمله مزایا و امتیازات این تفام نامه به شرح ذیل می باشد:

• بر اساس تفاهم نامه منعقد شده پیشنهادات ویژه ای فقط برای همکاران دانشگاهی در صفحه ی سازمانی قابل مشاهده است مانند تخفیف 40 تا 99 درصدی استفاده از خدمات رستوران ها، استخر ها و مکان های تفریحی - فرهنگی سطح شهر؛
  • درصدتخفیف های بیشتر به نسبت سایر کاربران نت برگ؛
  • پیشنهادات ویژه نت برگ یک روز زودتر با تخفیف بیشتر در صفحه سازمانی دانشگاه قرار خواهد گرفت.

برای بهره مندی از همه‌ی این مزایا کد اختصاصی acDTUMS  (حساس به حروف بزرگ و کوچک) برای همکاران دانشگاه در نظر گرفته شده است .که به منظور بهره برداری از مزایای نت برگ سازمانی ویژه دانشگاه، در ابتدا می بایست عضو سایت نت‌برگ شده و در قسمت کد گروه سازمانی، کد acDTUMS را وارد نمائید و در صورتی که عضو می باشید پس از ورود به حساب کاربری خود با کد کاربری و کلمه عبور خود، در منوی کاربری، گزینه حساب کاربری را انتخاب نمائید و در منوی تغییر گروه سازمانی، کد acDTUMS را وارد نمائید. راهنمای تصویری نحوه عضویت در نت برگ سازمانی در ادامه آورده شده است. همچنین به منظور مشاهده کلیپ راهنمای استفاده از نت برگ سازمانی کلیک نمائید.

همچنین شما می توانید پیشنهادات خود را به ایمیل B2B@NetBarg.com با تیم پشتیبانی نت برگ در میان بگذارید. و یا در ساعات اداری با شماره تلفن 42091000-021 تماس حاصل فرمایید.

راهنمای عضویت در نت برگ سازمانی

ورود به سایت نت برگ

دفعات مشاهده: 4622 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر