• بازدید کل : 19824677

اولین جلسه پایش برنامه های عملیاتی دانشگاههای علوم پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۱ |
اولین جلسه هماهنگی اجرای پایش برنامه‌های عملیاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و علوم بهزیستی و توان‌بخشی سه‌شنبه 10 شهریور ماه در معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تشکیل شد.
 دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه ضمن تشکر از نمایندگان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و بهزیستی و توان‌بخشی عنوان نمودند: تشکیل جلسه در راستای اهداف وزارت بهداشت به‌منظور تحقق هماهنگی در پایش برنامه‌های عملیاتی دانشگاه‌ها تدارک دیده‌شده و فرصتی جهت بهره‌مندی از ظرفیت یکدیگر است. وی آمادگی تیم دانشگاه را جهت هماهنگی بین بخشی در سطح دانشگاه‌های گروه 10 و وزارت بهداشت اعلام کرد. همچنین دکتر سالاریان زاده( رییس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت) به تبیین جهت‌گیری‌های کلی و سیاست‌های نظام سلامت پرداخت و از سند آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت به‌عنوان مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌عنوان یک سند بالادستی معتبر یادکرد. ایشان در ادامه به تشریح راهبردها و اهداف کلان وزارت بهداشت، ماموریت معاونت توسعه، فرآیند اجرایی طراحی و استقرار نظام برنامه‌ریزی در ستاد پرداخت و افزود: به دنبال مقایسه دانشگاه‌ها با یکدیگر نیستیم و هدف درواقع خودارزیابی توسط دانشگاه‌های ذینفع است.
در ادامه دکتر رحیم نیا به تشریح فعالیتهای انجام شده در سالهای اخیر در این موارد پرداخت و مواردی را جهت مدنظر قراردادن در حین اجرا عنوان نمودند. خانم دکتر افتخاری از دانشگاه ایران و همچنین دکتر نمازی نیز نظراتی را بیان نمودند. در پایان خانم نورمندی هماهنگیهای مربوطه را با نمایندگان دیگر دانشگاهها برای ادامه کار انجام دادند.

دفعات مشاهده: 1642 بار   |   دفعات چاپ: 218 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر