بخش هاي اصلي

خزر آباد ساری-دانشگاه تهران

| تاریخ ارسال: 1394/5/18 |

AWT IMAGE

پیرو تفاهم نامه منعقده فیمابین این دانشگاه با دانشگاه تهران، تعدادی از واحدهای "مرکز همایش‌های علمی دانشگاه تهران واقع در فرح آباد ساری" از تاریخ 25 مرداد لغایت 30 آذرماه به منظور استفاده همکاران محترم در اختیار این دانشگاه قرار گرفته است. سهمیه کلیه واحدهای تابعه در لینک زیر قابل مشاهده و دانلود می باشد که بر اساس روال گذشته نمایندگان رفاهی واحدها بر اساس این سهمیه ها اقدام به قرعه کشی و معرفی منتخبین به مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی (اداره رفاه و تعاون) می نمایند.
همکاران محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت مرکز همایشهای علمی خزر اباد ساری به نشانی     http://hrmw.ut.ac.ir/Khazarabad     مراجعه نمایند.
***توجه***
در حال حاضر به دلیل کاهش میهمان های پذیرش شده، شرکت طبخ و توزیع غذا در این مجتمع ارائه خدمت نمی نماید. لذا همکاران گرامی در نظر داشته باشند که اسکان در این مجموعه بدون صبحانه -نهار و شام می باشد.

دانلود بخشنامه
دانلود شرایط پذیرش و هزینه اسکان
دانلود سهمیه واحدهای تابعه

دفعات مشاهده: 18020 بار   |   دفعات چاپ: 334 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر