بخش هاي اصلي

استفاده از امکانات خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل-4/5/94

| تاریخ ارسال: 1394/5/4 |

استفاده از امکانات خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به اطلاع می رساند چند واحد از این خوابگاه از تاریخ 27 تیر لغایت 12 شهریور 94 در اختیار سایر دانشگاه ها قرار گرفته است
متقاضیان پس از برقراری تماس با شماره تلفن های 33512008-045 و 09141550400 و  حصول اطمینان از امکان رزرو جا در تاریخ مورد نظر نسبت به پرداخت وجه طبق جدول ذیل به صورت حواله به حساب جاری بانک ملت به شماره 4356182490 به نام خوابگاه خودگردان اقدام و فیش مربوطه را به انضمام معرفی نامه رسمی از اداره رفاه دانشگاه از طریق دورنگار (33512877-045) ارسال نمایند.
    واحدهای دوخوابه 110 متری شامل: سالن پذیرایی و دو اتاق خواب و سرویس بهداشتی و آشپزخانه (بدون لوازم پخت و پز) دارای سیستم گرمایشی،تلویزیون رنگی در سالن عمومی می باشد.
    هزینه اسکان تعداد 5 نفر هر شب 500 هزار ریال می باشد و بابت اسکان هر نفر اضافه بیش از 5 نفر در واحدها مبلغ 100 هزار ریال به ازای هر شب دریافت می شود.
نکات قابل توجه:
1-    حداکثر ظرف مدت 48 ساعت پس از رزرو تلفنی نسبت به پرداخت وجه و ارسال نمابر آن اقدام نمایید. در غیر اینصورت خوابگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال رزرو جا نخواهد داشت.
2-    خوابگاه پذیرش حواله هایی که شماره حساب، نام و کد بانک فرستنده یا گیرنده، تاریخ پرداخت، حواله یا پرفراژ بانک آن اشتباه یا ناخوانا باشد معذور است. همچنین شماره تماس را حتما در حواله پرداختی به صورت خوانا قید فرمائید.
3-    به همراه داشتن اصل فیش واریزی و معرفی نامه به عنوان پرسنل دانشگاه از اداره رفاه دانشگاه و کارت شناسایی کارمند و همراهان در هنگام مراجعه به خوابگاه الزامی می باشد.
تبصره: خوابگاه از پذیرش میهمانانی که مدارک فوق به همراه نداشته باشند معذور می باشد.
4-    انصراف از حضور در خوابگاه پس از رزرو جا و پرداخت وجه و قبل از شروع دوره در صورتی که امکان جایگزینی وجود داشته باشد موجب کسر 10% مبلغ پرداختی می شود. در صورتی که در زمان انصراف امکان جایگزینی نباشد؛ یا میهمان پس از مراجعه به خوابگاه انصراف دهد، هزینه اسکان غیرقابل عودت خواهد بود.
5-    خوابگاه از ارائه غذا (صبحانه-نهار و شام) به علت محدودیت امکانات معذور می باشد.

دفعات مشاهده: 5628 بار   |   دفعات چاپ: 336 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر